На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Всеукраїнський конкурс на знання іноземних мов

Вигравай безкоштовне навчання за кордоном! Всеукраїнський конкурс на знання іноземних мов від компанії STUDY.UA
Компанія  STUDY.UA оголошує про початок всеукраїнського конкурсу для школярів та студентів. Конкурс - це можливість перевірити свої знання іноземних мов в простій та захоплюючій формі, дізнатися більше про програми навчання за кордоном та виграти один із сотні призів від компанії STUDY.UA, серед яких безкоштовне навчання за кордоном.
Основна мета конкурсу — набрати максимальну  кількість балів, відповідаючи на  прості питання. В цьому році конкурс від компанії STUDY.UA розширює кордони, тепер ти можеш перевірити свої знання не лише англійської, а й німецької, французької та іспанської мов. Якщо ти знаеш не лише англійську мову, спробуй свої сили в інших мовах — можливо саме ти виграєш безкоштовну подорож до Німеччини, Франції або Іспанії. Серед суперпризів — подорожі на навчання до 7 країн світу: Великобританія, США, Канада, Франція, Іспанія, Німеччина, Мальта, а також багато інших освітніх призів.  УВАГА! Окремий приз для найактивнішого учасника — безкоштовне навчання у Кейптауні. http://konkurs.obuchenie.com.ua/points-up/
Приймайте участь у конкурсі та виграйте один із багатьох освітніх призів. Найактивніші учасники  будуть запрошені на фінал  конкурсу, який пройде 18 березня 2012 в  м. Києві (Український дім, вул. Хрещатик 2).
Для участі у конкурсі необхідно лише зайти на сайт : http://konkurs.obuchenie.com.ua/, вибрати мову конкурсу і вперед до перемоги.

Додати коментар

Захисний код
Оновити