На сайті:

На сайті 116 гостей та відсутні користувачі

Виставка «Освіта в Канаді» 2012

Виставка «Освіта в Канаді» – ексклюзивна подія, вперше організована Посольством Канади в Україні, що відбудеться 22.02.2012 та 23.02.2012 у Львові, 25.02.2012 – в Одесі  та 26.02.2012 – Києві. Учасниками виставки «Освіта в Канаді» є 15 провідних канадських університетів, коледжів, шкіл та мовних закладів, що пропонують найширший спектр освітніх ступенів з міжнародним визнанням, якість програм яких визнана урядом Канади. Відвідати виставку запрошуються учні шкіл та їх батьки, студенти, представники освітніх закладів та усі бажаючі дізнатись про освітні можливості в Канаді. Гості виставки матимуть унікальну можливість ознайомитися з системою освіти Канади, отримати індивідуальні консультації та поради від представників канадських навчальних закладів і співробітників Посольства Канади.
Під час роботи виставки у Києві, 26 лютого 2012 року, зареєстровані відвідувачі матимуть ексклюзивну нагоду прослухати семінар від представника візового відділу Посольства та дізнатись про умови отримання дозволу на навчання, вимоги до оформлення документів для подачі у візовий відділ, можливості працевлаштування для студентів та ін.
Вхід на виставку та відвідування Візового семінару – тільки за умови попередньої реєстрації.
Кількість квитків на відвідування виставки "Освіта в Канаді" обмежена.
Щоб отримати запрошення, необхідно заздалегідь заповнити реєстраційну анкету. Дізнатись розклад роботи виставки, перелік канадських навчальних закладів та зареєструватися на відвідування виставки та на участь у Візовому семінарі можна на офіційному сайті виставки www.educanada.com.ua Відвідувачі виставки отримають повну інформацію щодо діючої системи освіти в Канаді, дізнаються про вищі навчальні заклади, коледжі та школи, їх традиції та концепції.
Представники навчальних закладів  нададуть інформацію про сам заклад, його спеціалізацію, унікальні програми , умови вступу, інформацію про проживання і дозвілля тощо.
Організаційний партнер виставки  – компанія «Studentland».

За більш детальною інформацією заходьте на www.educanada.com.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити