На сайті:

На сайті 130 гостей та відсутні користувачі

Пропозиція від Goethe-Institut. Як споживати енергію, зберігаючи природу?

04.11.14

Якщо учні вашого навчального закладу задумувались над тим, яким чином можна бережливо і ощадливо використовувати енергоресурси, якщо ваш навчальний заклад здійснює діяльність для зменшення енергоспоживання і відновлювальні джерела енергії ви проходите на заняттях, а можливі з них застосовуються у Вашій школі, то у вас є можливість від Goethe-Institut взяти участь у пізнавальній мандрівці до Німеччини.

Ви матимете можливість дізнатися, як споживати енергію та її відновлювальні джерела, ефективно зберігаючи природу, що для цього робиться в Німеччині і якими ідеями скористалися німецькі школи. Також разом зі своїми учнями у вас буде змога зібрати в Німеччині ідеї, щоб у майбутньому спільно реалізувати проект у своєму навчальному закладі.

Тож шановні колеги, якщо вас зацікавила дана інформація, подавайте заявку з групою школярів (5-7 учнів + 1-2 вчителі) на участь у пізнавальній мандрівці до Німеччини, що організовується Goethe-Institut в Україні та спланована на 11 – 18 січня 2015 року.

Важливе зауваження для шкіл, які належать до ініціативи шкіл-партнерів PASCH:

Школи PASCH на жаль не можуть брати участь у цьому проекті.

Якщо ж все-таки існує зацікавленість в екологічній тематиці, тоді дозвольте звернути вашу увагу на конкурс «Екологія в школі».

Для участі у даному заході необхідно заповнити формуляр заявку і надіслати її до 12 листопада 2014 року на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або факсом 044 496 97 89.

Оголошення про конкурс (PDF, 200 КБ)

Формуляр заявника німецькою мовою (DOC, 67 KB)

Більш детальна інформація на сайті Goethe-Institut www.goethe.de.

Додати коментар

Захисний код
Оновити