На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Програма педагогічної майстерності та досягнень вчителів шкіл Євразії та Південної Азії (TEA)

11.02.14

Увага! Інформуємо про початок конкурсу на участь у Програмі педагогічної майстерності та досягнень вчителів шкіл Євразії та Південної Азії (TEA).

ТEA  є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США і адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у Вашингтоні, надає унікальну можливість вчителям загальноосвітніх шкіл взяти участь у 7-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з університетів США восени 2014 року, поглибити компетентність у предметах, які вони викладають, покращити навички викладання, дізнатись більше про США. Учасники повинні володіти письмовою та розмовною англійською мовою, мати досвід викладання не менше 5 років у галузі:

–   англійської як іноземної мови;

– суспільних наук (правознавства, громадянського суспільства, історії, географії), або

–  математики і природничих наук

Кінцевий термін подачі заявок - 22 березня 2014 р.

Учасники відбираються шляхом відкритого конкурсу. Програма повністю фінансується і забезпечує: візову підтримку (віза J-1), оплату подорожі з місць проживання учасників до приймаючого університету в США, університетську тренінгову програму, ознайомчу сесію у Вашингтоні, медичне страхування на випадок хвороби або нещасного випадку, невеличку стипендію, проживання (як правило разом з іншими учасниками програми) та харчування, фінальний семінар у Вашингтоні, можливість взяти участь у конкурсі грантів для подальших програм в Україні.

Отримати більш детальну інформацію про програму та завантажити аплікаційні форми для участі у ній можна через Інтернет-сторінку: http://ukraine.usembassy.gov, та e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , контактний телефон: (044)5215152.

Заповнені анкети надсилати поштою на адресу: Відділ преси, освіти та культури Посольства США (Програма TEA), вул. Глибочицька, 4, м. Київ 04050.

Прийом заявок продовжено до 10 квітня 2014 року.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити