На сайті:

На сайті 111 гостей та відсутні користувачі

«Німецько-французько-український табір» для молоді 14-17 років в Німеччині

17.05.13

Донецький молодіжний дебатний центр спільно з Молодіжно-освітнім центром Блоссін за підтримки Франко-німецького молодіжного офісу із Франції запрошує молодь 14-17 років взяти участь у роботі Німецько-Французько-Українського табору, що буде проходити 20-27.07.2013 в Блоссіні (поблизу Берліну), Німеччина.

Метою цього проекту є розвинення соціальних, міжкультурних та комунікативних навичок, а також отримання задоволення від спілкування та проведення часу разом.

Це велика можливість дізнатися більше про культуру, традиції Німеччини та Франції та познайомитись с новими людьми, знайти друзів, працюючи та вирішуючи різні види проблем разом, в одній команді.

Внесок за участь в таборі 50 євро. Деталі про проект та умови участі, а також анкету для участі дивіться у прикріпленому файлі. Останній термін для подання анкет 01.06.2013. Надсилайте свої анкети на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Відбір учасників буде здійснюватися на основі анкет.

Анкета учасника програми

Додати коментар

Захисний код
Оновити