На сайті:

На сайті 247 гостей та відсутні користувачі

Тренінг для налагодження міжнародної співпраці з Польщею

05.04.13

   Увага!!!

Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) та Лабораторія Громадянської Освіти "Пошук" Товариства Лева (Львів, Україна) запрошує вчителів середніх шкіл та гімназій (які працюють з учнями віком 11-16 років) взяти участь у зустрічі вчителів із Польщі та з України, які бажають налагодити міжнародну співпрацю шкіл та обмін молоді. Тренінг відбудеться 23-26 травня 2013 р. поблизу м. Львова в Україні.

Під час тренінгу буде нагода запрезентувати школу, яку представлятимете, знайти партнерську школу для спільної реалізації проекту, дізнатися як виглядає система освіти в Польщі та спробувати спільно з польським партнером написати проект співпраці шкіл та обміну молоді.

Учасники тренінгу самостійно добираються до місця проведення тренінгу. Фонд компенсує витрати учасників на проїзд, а також забезпечує проживання та харчування протягом тренінгу.

До участі в тренінгу запрошуються по одному представнику від школи. Усі зацікавлені в участі вчителі повинні заповнити анкету і надіслати на адресу: Lyudmyla.roman@gmail.com (тема листа: Сватка). Термін надсилання анкет закінчується 19 квітня 2013 року.

За додатковою інформацією звертайтесь до:

Людмили Роман, контакти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , тел.:0984449183, або Оксани Чабан, контакти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , тел.:0974344400.

Учасники отримають сертифікати про участь у тренінгу від Навчального Центру Фонду Освіта для Демократії. Центр є недержавною установою навчання вчителів (працює з 1999 року), внесено до реєстру, який ведеться Маршалковскою Радою Мазовецького воєводства.

Тренінг організовано в рамках Програми «Переміни в регіоні" - RITA, що фінансуються Польськомериканським Фондом Свободи та реалізується Фондом Освіта для Демократії.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити