На сайті:

На сайті 166 гостей та відсутні користувачі

Семінар для вчителів німецької мови

29.01.13

Goethe-Institut в Україні, представництво видавництва Hueber в Україні та Центр іноземних мов ТСП  проводять семінар для викладачів німецької мови Тема семінару: Ganz Ohr! Oder Fertigkeit Hörverstehen im Deutschunterricht (31.01.2013)

Семінар відбудеться 31 січня цього року в 15.00 в приміщенні Ґете-Інституту в Україні за адресою вул. Волоська, 12, в кімнаті для семінарів на 4 поверсі.

Сьогоднішні учні звикли в повсякденному житті дивитися телевізор або відео, працювати на комп’ютері або слухати музику. Але, як показує практика, аудіювання на уроці дається їм не легко. Комунікативна навичка сприймання на слух інформації залишається одною з найтяжчих для всіх учнів, багато з них навіть відчувають страх перед аудіюванням. На семінарі буде продемонстровано, як працювати з різноманітними аудіо текстами на різних рівнях та на практичних прикладах показано, як можна допомогти учням позбутися страху перед прослуховуванням.

Ведуча: офіційний представник видавництва Hueber пані Ірина Михайлова.

Учасники семінару отримають подарунки від видавництва Hueber та Центру іноземних мов ТСП. Щоб взяти участь в семінарі, обов’язково зареєструватись на сайті Гете-Інституту та заповнити  Формуляр для реєстрації.

Додати коментар

Захисний код
Оновити