На сайті:

На сайті 377 гостей та відсутні користувачі

Міжнародний тренінговий курс в Чехії “Oral history as a tool for intergenerational learning”

24.01.13

Центр європейських ініціатив оголошує конкурсн аучасть у тренінговому курсі «Усна історія як засіб для навчання між поколіннями», якийвідбудетьсяз3 по10 травнявм. Ліберець, Чеська Республіка. В проекті візьмуть участь вчителі, молодіжні лідери, молодіжні працівники з 14 країн.

У даному проекті можуть брати участь вчителі та молодіжні лідери, які працюють з молоддю та мають бажання реалізувати власний проект в майбутньому. Кандидати мають добре володіти англійською мовою, бути не молодше 18 років та мати чинний закордонний паспорт.

Учасники тренінгу отримають знання та навички у сфері роботи з усною історією та збереження нематеріального спадку. Команди проекту поділяться власним досвідом, а також нададуть можливість для учасників взяти участь у місцевих заходах з теми проекту. У програмі будуть організовані навчальні візити та різноманітні екскурсії, які допоможуть учасникам отримати як теоретичнийтак і практичнийдосвідз тематики проекту та комунікації англійською мовою.

Цілі проекту:

  • надати учасникам спеціальні навички, знання та підходи стосовно роботи з усною історією;
  • показати різні можливості та переваги роботи з усною історією;
  • отримати практичний досвід провадження місцевих заходів з тематики проекту.
  • створити мережу організацій, які в подальшому співпрацюватимуть у сфері теми проекту;

Захід відбудеться за підтримки програми Європейського Союзу «Молодь в дії».

  • Дата проведення: 3-10 березня 2013 року.
  • Місце проведення: м. Ліберець, Чехія.

Організатори забезпечують:харчування, проживання, участь у всіх елементах програми, необхідні матеріали та обладнання, а також оплачують 70% проїзду, візові витрати (до 60 євро).

За рахунок учасників:30% від вартості проїзду, медичне страхування, реєстраційний внесок – 15 євро.

Бажаючим  взяти участь необхіднодо кінця січня2013 року заповнитианкету та надіслатиїї на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Відбір учасників буде відбуватись на конкурсній основі.

За більш детальною інформацією звертайтесьна сайт: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити