На сайті:

На сайті 188 гостей та відсутні користувачі

Програма стипендій Посольства США з вивчення англійської мови для учнів з соціально незахищених сімей English Access Microscholarship Program (Access Program) Конкурс для організацій, які працюють з інклюзивною освітою

06.11.12

Посольство США в Україні оголошує конкурс для організацій та навчальних закладів з інклюзивною формою навчання, які мають досвід надання послуг з викладання англійської мови для втілення дворічного проекту Програми Стипендій Посольства США EnglishAccessMicroscholarshipProgram(AccessProgram) для учнів з соціально незахищених сімей та учнів з особливими потребами у 2013-2014 рр.

Організаціями з надання послуг можуть бути громадські організації, приватні мовні курси, університети та школи, які відповідають вимогам проекту і мають необхідну базу, досвід, та кваліфікованих викладачів англійської мови.

    Програма стипендій з вивчення англійської мови «Access» фінансується Державним департаментом США у понад 70 країнах світу та надає можливість учням із малозабезпечених сімей віком від 14 до 20 років безкоштовно вивчати англійську мову потягом двох років та брати участь в літніх мовних таборах та інших культурних та громадських заходах. По закінченні навчання учасники програми отримують сертифікат Посла США в Україні.

Аплікаційна форма включає: 1) заповнену аплікаційну анкету-заявку; 2) резюме організації з інформацією про попередній досвід та інші проекти; 3) рекомендаційні листи. Документи необхідно надсилати електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Умови участіта аплікаційну формуможна дізнатись на сайтіПосольства США: http://ukraine.usembassy.gov.

Телефон для довідок (044) 521-5763.

Останній день подання заявок у Відділ преси, освіти і культури: 15 листопада 2012р.  Більш детальну  інформацію про програму можна знайти на веб сторінці Державного департаменту США http://exchanges.state.gov/englishteaching/eam.html.

Додати коментар

Захисний код
Оновити