На сайті:

На сайті 148 гостей та відсутні користувачі

Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) на 2013-2014 роки

05.09.12

Протягом осіннього періоду 2012 року на теренах України проводитиметься  набір школярів за програмою  "Програма обміну майбутніх лідерів" (FLEX). FLEX - програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією „АмериканськіРадиз Міжнародної освіти: ACTR/ACCELS" (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Програма дає можливість українським школярам протягом одного навчального року навчатись у школі в США, проживаючи в американській сім'ї. Цього року в Україні буде 24 центри тестування.

Працівники, що проводитимуть тестування, виїжджатимуть до кожного з цих центрів. Учні 8, 9 та 10 класів, які народилися в період від 1-го січня 1996 до 15 липня 1998 року, матимуть змогу проходити тестування в найближчому до них центрі тестування. Також запрошуються учні з обмеженими фізичними можливостями 8, 9, 10 та 11 класів, які народилися в період від 15 березня 1995 року до 15 липня 1998 року. Ці учні запрошуються до найзручнішого для них місця тестування. Конкурс для учнів з обмеженими фізичними можливостями проходитиме окремо від загальної групи, вони змагаються між собою.  Учні отримують інформацію про програму через листи до школи та засоби масової інформації. Всі бажаючі брати участь у конкурсі мають прийти на місце тестування в час та день, оголошений заздалегідь. Процес тестування у кожному з центрів починається із загальної презентації програми та проведення першого туру конкурсу.

Центри тестування:

Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.  Програма FLEXє безкоштовною та відкритою для всіх бажаючих. Попередні вимоги щодо критеріїв участі у тестуванні у 2012 році наступні:

  • Дата народження з 01.01.1996 по 15.07.1998;
  • Навчатися в 8, 9 або 10 класі школи;
  • Вивчати англійську мову;
  • Українське громадянство;
  • Конкурсант не мав перебувати у США більш ніж три місяці впродовж останніх п'яти років.

Що необхідно мати при собі для участі у конкурсі:

  • оригінал свідоцтва про народження;
  • підписану учасником та одним з  батьків  "Згоду на обробку персональних даних" (для завантаження документа натисніть на лінк). Документ необхіднороздрукувати удвох примірниках, підписати та принести на тестування. УВАГА! Школярі, які не матимуть цього документа у день проведення конкурсу до тестування допущені не будуть!;
  • фотокартку 3 х 4 (2012 року);
  • ручку.

Кандидатам рекомендується проходити тестування у тест центрі що є найближчим до їх місця проживання. Якщо кандидати пропустили дату тестування у найближчому тест-центрі, вони можуть пройти тестування у будь-якому тест-центрі, що залишається. Апліканти, що спробують пройти тестування у більш ніж  одному тест-центрі, будуть дискваліфіковані!

 8 вересня уже розпочинається тестування у чотирьох містах України. Слідкуйте за новинами на сайті http://www.americancouncils.org.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити