На сайті:

На сайті 97 гостей та відсутні користувачі

Українсько-польський проект “Ініціативна молодь-регіональна система підготовки тренерів у сфері підприємництва в українській системі освіти”

11.06.12

Львівська обласна громадська організація «Західноукраїнський регіональний навчальний центр» оголошує про початок відбору учасників на тренерів (з західноукраїнського регіону) з підприємництва у межах україно-польського проекту під назвою «Ініціативна молодь – Регіональна система підготовки тренерів у сфері підприємництва в українській системі освіти».

Проект спрямований на формування бізнес-активності та навчання основ підприємницької діяльності в молодіжному середовищі. Проект реалізується Фундацією Розвитку Місцевої Демократії, Малопольським Інститутом місцевого самоврядування і адміністрації, м. Краків, та Львівською обласною громадською організацією «Західноукраїнський регіональний навчальний центр». і фінансується в рамках Програми польської співпраці розвитку Міністерства Закордонних Справ «Польська допомога задля розвитку 2012».

Цільовою групою проекту є вчителі та працівники неурядових організацій та установ культури, які займаються молодіжними проблемами з сільських районів та з малих міст Львівської , Івано-Франківської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Закарпатської областей.

Метою проекту є розроблення української моделі навчання підприємництва в школах I-III ступенів Західної України, що дозволить підвищити активність молоді у започаткуванні економічної діяльності та призведе до розвитку приватного сектору, зменшення рівня бідності, а також підвищення темпу зростання робочих місць у секторі мікро- та малих підприємств.

Основні напрями діяльності проекту:

  • Розробка і впровадження методології навчання молоді у  сфері підприємництва у відібраних школах на території Західної України з використанням польських прикладів.
  • Підготовка професійної групи українських тренерів з підприємництва для проведення занять з молоддю в українських школах.
  • Закладення тривалої співпраці між польськими та українськими освітніми та адміністративними середовищами у сфері організації навчання підприємництва у школах.
  • Поширення корисного досвіду, пов’язаного з функціонуванням системи навчання підприємництва в школах серед української місцевої адміністрації та освітніх і економічних середовищ.

Проект передбачає трьохденне навчання в Україні, та п’ятиденне - в Польщі, яке фінансується в рамках Програми польської співпраці розвитку Міністерства Закордонних Справ  “Польська допомога задля розвитку 2012.” Участь у даному проекті дає можливість стати хорошим спеціалістом-тренером у даній області знань.

Запрошуємо Вас залучитись до реалізації мети проекту, якщо ви відповідаєте наступним критеріям відбору, до 15 червня 2012 року надіслати заповнену аплікаційну форму та мотиваційного листа на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Основні критерії відбору: досвід роботи з молоддю; знання тематики проекту; наявність мотивації для отримання навичок; змога організації групи молодих людей, які бажають взяти участь у роботі проекту.

Додаткові критерії відбору: участь у проектах міжнародної технічної допомоги; громадська активність; суспільний авторитет.

Контакти : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , тел.032 294 94 24

Джерело : ГО Західноукраїнський регіональний навчальний центр
Додатки : Анкета

Додати коментар

Захисний код
Оновити