На сайті:

На сайті 147 гостей та відсутні користувачі

Програма “Школа у пошуках інноваційного шляху”

04.04.12      

Повідомляємо, що компанія “Майкрософт Україна” за підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України ініціює програму “Школи у пошуках інноваційного шляху” (PathfinderSchoolProgramhttp://www.pil  network.com/pathfinderapplication).

Програму спрямовано на підвищення рівня інноваційного розвитку загальноосвітніх навчальних закладів, компетенції у сфері освітніх педагогічних та технологічних інновацій та ознайомлення зі світовими тенденціями у сфері освіти.

Школи у пошуках інноваційного шляху” – це річна міжнародна програма корпорації Microsoft, яка дає можливість керівникам шкіл визначити шлях подальшого інноваційного розвитку загальноосвітніх навчальних закладів, співпрацювати з командою керівників шкіл зарубіжжя, брати участь у заходах, присвячених інформаційно-комунікаційним технологіям та педагогічним інноваціям.

Для участі у програмі керівнику школи або ключовим членам робочої групи необхідно володіти для повноцінної участі у робочих зустрічах та заходах для підвищення компетенції у сфері освітніх педагогічних та технологічних інновацій.

Відбір учасників програми PathfinderSchoolProgramвідбувається на конкурсній основі членами міжнародного організаційного комітету, а вартість участі у програмі забезпечується корпорацією Microsoft.Участь у конкурсі безкоштовна.

Для участі у програмі необхідно детально ознайомитися з вимогами програми та зв’язатися з Яною Курченко, керівником освітньої програми Microsoft“Партнерство в навчанні” Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Вимоги до учасників програми, а також додаткова інформація доступні на всесвітній освітній мережі “ Партнерство в навчанні ” (http://www.pil-network.com/pathfinderapplication).

Останній термін подачі заявок для відбору - 15 травня 2012 року.

Просимо довести інформацію про програму “Школи у пошуках інноваційного шляху” до відома керівників навчальних закладів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити