На сайті:

На сайті 116 гостей та відсутні користувачі

Програма Песталоцці пропонує міжнародний семінар для вчителів

22.03.12

Цього року програма Песталоцці  пропонує наступні семінари: у Естонії 4-8 червня  та у Норвегії у листопаді. Робоча мова: англійська.

Цільовою групою є вчителі початкових та середніх загальноосвітніх шкіл країн-членів Ради Європи.

Семінар проводиться для того, щоб оцінити дії для підтримки навчання учнів, спрямувати на участь, спільні оцінки і самооцінки підходів, індивідуальні та соціальні успіхи учнів в залежності від широкого спектру компетенцій, які безпосередньо не пов'язані з конкретною дисципліною. Розробка такої поперечної компетенції може посідати важливе місце в школах.

Спираючись на перелік основних компонентів, розроблених в рамках Програми Песталоцці, будуть обговорюватися і експериментуватись способи підтримки розвитку учнів. Особливу увагу буде направлено на учнів, для того, щоб поспостерігати поведінку зі вказаними змінами і розвитком  потенціалу, а також оцінку діяльності, щоб доцільно відобразити ці зміни в різних умовах навчання.

Учасники будуть мати можливість експерементувати те, чому  навчилися на семінарі. Ця робота здійснюється у співпраці з Європейським центром в Осло.

Останній термін подачі заявок 31 березня 2012 року.

Зацікавлені фахівці освіти можуть безпосередньо брати участь в будь-якій навчальній Програмі Песталоцці відповідно до процедури, описаної в документах.  Кандидати повинні надіслати свої заявки з підписом і печаткою роботодавця.

Щоб дізнатися про практичні деталі і правила, форму заявки та обов’язкові документи для відшкодування транспортних витрат  заходьте на сайт http://www.coe.int/t/dg4/education/pestalozzi/howto_docs_revised_EN.asp або на www.coe.int/pestalozzi.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити