На сайті:

На сайті 102 гостей та відсутні користувачі

Програма “Travel Grant”

14.03.12

Компанія «Колізей» та торгова марка «Studentland» пропонує прийняти участь у програмі "Travel Grant", що надає можливість отримати гранти на поїздки за кордон для викладачів, наукових робітників, спеціалістів, студентів старших курсів.

Мета поїздок - участь в міжнародних конференціях, семінарах, симпозіумах, та освітніх програмах за трьома основними напрямками:

•  міжнародні відносини та інтеграція України в Європейський Союз;
• міжнародна торгівля та перспективи розвитку для України;
•    світова економіка в період промислової та фінансової кризи.

Гранти надаються на оплату короткострокових поїздок від 3 до 10 днів, з метою розширення можливостей окремих вчених, спеціалістів, студентів проводити дослідження, розвитку спільних наукових міжнародних зв'язків. Грант передбачає покриття витрат, пов'язаних з поїздкою. Для отримання гранту необхідно оформити та надіслати анкету-заявку (на сайті zu.edu.ua), з проханням про виділення гранту на здійснення поїздки на наукові заходи (конференції, симпозіуми та ін.) за вищевказаними темами. Доповнення до заявки надсилається у вільній формі від імені навчального закладу (не нижче IV рівня акредитації) з чітким зазначенням дат, місця проведення та наукової цілі поїздки.

До розгляду приймаються заявки від ВУЗів, які планують відряджати співробітників для виступу з доповідями на наукових семінарах, конференціях (обов'язково додається копія листа чи запрошення від організаторів), а також для участі в прослуховуванні наукової інформації. Заявки на короткострокові поїздки можна надсилати протягом року. Передбачається, що результати (надання гранту чи відмова), повідомляються за 30-40 днів до запланованого заходу.  Сподіваємося на плідну співпрацю. У разі Вашої зацікавленості надсилайте свої заявки чи запитання на e-mail vra[@]coliseum.com.ua. або на адресу:

ТОВ «Колізей», вул. Михайлівська 15. оф.8;
контактний телефон 8 (044) 2308373. 80676583188;
контактна особа - Вероніка Микула.

Додати коментар

Захисний код
Оновити