На сайті:

На сайті 102 гостей та відсутні користувачі

Виставка "Освіта за кордоном 2012" у Києві

14.03.12

Компанія STUDY.UA запрошує учнів, студентів та їх батьків, а також всіх бажаючих дізнатися про можливості освіти за кордоном на міжнародній виставці "Освіта за кордоном 2012". Виставка - це можливість в одному місці поспілкуватися з представниками 35 навчальних закладів з усього світу, відвідати освітні семінари та поставити запитання щодо навчальних програм за кордоном. На виставці будуть представлені університети, школи та коледжі з країн Європи та Північної Америки.

Спеціально для української аудиторії для участі у виставці запрошені відомі університети, школи, коледжі, а також підібрані найякісніші навчальні програми. Під час виставки відвідувачі, протягом одного дня отримають можливість ознайомитися із системами освіти різних країн світу та обрати оптимальну програму навчання за кордоном.
Відвідавши виставку школярі, студенти та їхні батьки зможуть отримати інформацію безпосередньо від представників закордонних навчальних закладів та познайомитися з більш ніж 30 провідними навчальними закладами світу.
Також відвідувачі зможуть отримати безкоштовні консультації з питань навчання за кордоном, дізнатись про цікаві пропозиції для дітей і дорослих, відвідати безкоштовні тематичні семінари.
Для участі у виставці необхідно попередньо зареєструватися на сайті
:

http://konkurs.obuchenie.com.ua/exhibition/
Виставка відбудеться у неділю 18-го березня в Українському домі у Києві (вул. Хрещатик 2, ст.м. Майдан Незалежності).

Якщо вас цікавлять програми навчання за кордоном, ви можете отримати безкоштовну консультацію від менеджера компанії STUDY.UA за телефоном: 044 500 0320, 093/099/097 0000 320 або залишивши запит на сайті:

http://www.study.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити