На сайті:

На сайті 116 гостей та відсутні користувачі

Спеціалізована виставка "Найкраще в британській освіті"

09.02.12

10 і 11 березня в Києві Освітнє агентство DEC education проведе міжнародну виставку "Найкраще в британській освіті-2012"

10 та 11 березня в готелі "Хаятт Рідженсі" (Київ, вул. Алли Тарасової, 5) відбудеться Сьома спеціалізована виставка "Найкраще в британській освіті". Організатором заходу виступить провідне освітнє агентство України та Молдови DEC education. На виставці будуть представлені більше 40 шкіл, коледжів та вузів Великої Британії, а також світові освітні концерни та мовні центри.

Серед учасників виставки авторитетні приватні школи, що лідирують в регіональних рейтингових таблицях за результатами випускних програм GCSE, A-level і IB (Caterham School, Cardiff Sixth Form College, Queen Ethelburga's College). Також будуть представлені престижні університети Великобританії, що входять до національного Топ-20: University of Exeter, University of Glasgow, Queen Mary University of London, London School of Business and Finance. Крім того, у виставці братимуть участь представники освітніх концернів і мовних центрів: INTO University Partnerships, Kaplan International Colleges і Study Group, International Study Centres.
Головною особливістю майбутньої виставки є широкий спектр освітніх пропозицій - від мовних курсів та випускних програм середньої школи, до довузівської підготовки та програм вищої освіти. Характерною ознакою заходу також стане максимально зручний формат виставки: зустрічі з представниками навчальних закладів, індивідуальні консультації, твіттер-трансляція.
За словами організаторів, виставка буде організована з максимальною ефективністю для досягнення найбільшої інформативної користі відвідувачами. Виставка "Найкраще в британській освіті" відбудеться вже в сьоме й обіцяє привернути ще більшу увагу з боку українців, які цікавляться престижним навчанням за кордоном. Ми ж у свою чергу, будемо раді допомогти кожному зробити впевнений крок назустріч якісним змінам у їх житті".
"Найкраще в британській освіті" це повноцінний форум про вищу освіту, на якому відвідувачі зможуть безпосередньо звернутися до представників навчальних закладів, поставити запитання, отримати актуальну інформацію про умови вступу, навчання та проживання, а також забронювати курс навчання. Виставка відбудеться протягом двох днів, з 10 по 11 березня 2012 року. Вхід для відвідувачів безкоштовний, за запрошеннями, реєстрація обов'язкова. Ознайомитися з розкладом і докладніше дізнатися про всіх учасників виставки можна на офіційній сторінці заходу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити