На сайті:

На сайті 87 гостей та відсутні користувачі

VIII міжнародна виставка "Освіта за кордоном – UIEF 2012"

03.02.12

11 лютого в Києві та 12 лютого у Запоріжжі відбудеться VIII Міжнародна виставка навчальних закладів "Ukrainian International Educational Fair 2012"

Метою проведення Ukrainian International Educational Fair 2012 є інформування, школярів та їх батьків, студентів про ринок освітніх послуг за кордоном та надання консультацій "з перших рук" представниками іноземних навчальних закладів. Організатори Ukrainian International Educational Fair 2012 повідомили, що цьогорічний склад учасників максимально відповідає інтересам зацікавленої аудиторії. Кожен бажаючий, який відвідає виставку отримає вичерпну інформацію, що згодом допоможе йому зорієнтуватися у програмах навчальних закладів, що пропонують європейські та північноамериканські освітні системи.

Саме з цією метою учасники UIEF 2012, що представлятимуть близько двох десятків країн розділені за категоріями таким чином, аби повністю охопити весь спектр освітніх послуг, що надають освітні установи за кордоном.Таким чином під час проведення Ukrainian International Educational Fair 2012, відвідувачі матимуть можливість ознайомитися та отримати інформацію про канікулярні програми для школярів, діяльність мовних шкіл для студентів та менеджерів, середніх шкіл, а також про спеціалізовані програми підготовки до вступу в університети. Крім того відвідувачі зможуть поспілкуватися з представниками вищих навчальних закладів, які нададуть вичерпну інформацію про особливості навчання на програмах бакалаврата та магістратури в Англії, США, Ірландії, Швейцарії та інших країнах.

Особливе місце серед навчальних закладів, що братимуть участь у UIEF-2012, займають школи-пансіони Великої Британії: Bosworth Independent College, Oswestry School, Cambridge Tutors College та SABIS International School. Школи здійснюють підготовку для отримання британського диплома про середню освіту, який в свою чергу відкриває шлях для вступу до найпрестижніших навчальних закладів світу. Вона також зазначила, що під час виставки батьки зможуть отримати консультацію директорів цих навчальних закладів та спланувати навчання своєї дитини.

Вищі навчальні заклади будуть представлені провідними університетами Великої Британії, Ірландії, США, Канади та Швейцарії. Молоді люди зможуть отримати інформацію про умови вступу та підготовки до навчання безпосередньо від представників прийомних комісій організацій: INTO University Partnerships, Study Group, CEG тощо.  Під час проведення Ukrainian International Educational Fair відвідувачі зможуть отримати консультацію з питань освіти за кордоном у менеджерів компанії Домар Тревел Ед’юкейшен, що є організатором заходу, а також зможуть дізнатися про програми навчання в університетах та школах, які не представлені на виставці.

VIII Міжнародна виставка "Освіта за кордоном - UIEF 2012" відбудеться у Києві та у Запоріжжі. 11 лютого 2012 року у Києві, готель "Прем’єр Палац", бульвар Т. Шевченка 5-7, час роботи виставки: з 11:00 до 17:00.

12 лютого 2012 року у Запоріжжі, готель "Інтурист", проспект Леніна 135, час роботи виставки: з 10:00 до 17:00. Також детальну інформацію про виставку можна отримати на офіційному сайті компанії-організатора Домар Тревел Ед'юкейшен.

Виставка проводиться за підтримки міжнародних освітніх організацій: DAAD, British Council, American Councils, Education USA та інших.

Додати коментар

Захисний код
Оновити