На сайті:

На сайті 112 гостей та відсутні користувачі

Семінар "Англія: можливості та перспективи"

03.02.12

18 лютого 2012 року в освітній компанії STUDY.UA відбудеться безкоштовний семінар "Англія: можливості та перспективи"

Англія - це країна класичної освіти. Якість британської освіти цінується в усьому світі, а дипломи та сертифікати англійських навчальних закладів визнаються університетами та роботодавцями різних країн. Освіта в Англії по праву вважається престижною.

Семінар, що відбудеться в освітній компанії STUDY.UA, буде цікавий усім, хто планує здобути освіту в Англії.  Відвідавши семінар, учасники отримають відповіді на питання: "Які переваги навчання в Англії?", "Як стати студентом англійського вузу?" і "Як провести канікули в Англії весело та з користю?".

Зокрема, у програмі семінару планується обговорення таких тем, як: вища освіта в Англії (бакалаврат і магістратура), програми середньої освіти, вивчення мов під час літніх канікул.

Крім цього, під час семінару буде можливість отримати індивідуальні консультації. Спеціальний гість семінару - Ліза Стрітс, міжнародний експерт з навчання за кордоном. Для тих, хто відвідає семінар, компанія STUDY.UA підготувала спеціальну пропозицію. За умови реєстрації на програми вищої та середньої освіти в Англії учасники семінару отримають безкоштовний переліт.

Семінар відбудеться 18 лютого в офісі компанії STUDY.UA за адресою: м. Київ, бульв. Дружби Народів 7, оф. 2.

Попередня реєстрація на сайті освітньої компанії обов'язкова. Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (044) 500 03 20.

Додати коментар

Захисний код
Оновити