На сайті:

На сайті 114 гостей та відсутні користувачі

Інтерактивна виставка "Говоримо німецькою"

03.02.12

У березні в Києві відбудеться інтерактивна та мультимедійна виставка про різноманіття й життєву силу німецької мови

Інтерактивна та мультимедійна виставка "Говоримо німецькою" запрошує всіх, хто цікавиться, вивчає чи викладає німецьку, відкрити для себе походження цієї мови та познайомитися з її сучасним станом.

Ця виставка була розроблена і створена фондом "Будинок історії Федеративної Республіки Німеччина" у співпраці з Ґете-Інститутом.

Приблизно 500 експонатів виставки нададуть можливість познайомитись з німецькою мовою, відчути її красу, багатогранність, виразність, та здатність перевтілюватися, відправитись у невелику подорож окремими тематичними блоками виставки. Через елементи гри з предметами на виставці "Говоримо німецькою" у розважальній манері відбувається знайомство з мовою, яка завдяки такій презентації видається набагато менш складною, ніж про це свідчить її репутація.

Демонструючи численні текстові експонати та аудіозаписи, об’єднані у групи й розміщені навколо об’єктів та зображень, виставка заохочує до розмірковувань про роль мови в естетичному, інтелектуальному та політичному контексті. Таким чином кожен відвідувач знайде для себе щось корисне.

Виставка "Говоримо німецькою" буде демонструватися з 1 до 18 березня в галереї "Дім Миколи", що в Київському Палаці для дітей та юнацтва.

Подання заявок на участь груп Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Наталія Жданова)

Дати проведення: 01.03.2011- 18.03.2011.

Вівторок - субота, 11:00-18:00  Неділя, 11:00 – 17:00

Київський Палац для дітей та юнацтва

Київ, вул. Івана Мазепи, 13 (метро "Арсенальна")

Вхід вільний. +38 044 496 97 85. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар

Захисний код
Оновити