На сайті:

На сайті 370 гостей та відсутні користувачі

Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді

27.01.16

gdfgffdhfhgfgfФонд EVZ «Пам'ять, відповідальність та майбутнє» надає фінансування для німецько-українських молодіжних зустрічей за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду Роберта Боша.

Мета програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді»: інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України з активною позицією за демократичні цінності, підтримати порозуміння між народами.

Такі зустрічі надають можливість спільно опрацювати конкретний проект у сфері історично-політичної освіти, німецько-українських відносин, правозахисної освіти, порозуміння між народами або з інших подібних актуальних тем. У контексті цих тематичних спектрів можуть бути також підтримані проекти з мистецькою та медіаскладовою, наприклад, театральні проекти, фільми або Інтернет-сторінки.

Заявниками на отримання гранту можуть бути фізичні та юридичні особи. Отримувачем гранту можуть бути тільки юридичні особи, такі як: школи, університети, організації з України та Німеччини.

У рамках проекту можуть бути підтримані витрати на персонал, проїзд, проживання та харчування, а також витрати для підготовки презентації результатів. Обсяг фінансування залежить від кількості учасників з Німеччини та України.

Заявки на грант мають бути подані в Фонд EVZ до 15.03.2016 року.

Проекти мають бути закінчені до 31.12.2016 року.

Більш детальну інформацію про конкурс та формуляри заявок можна знайти за посиланням:

http://www.stiftung-evz.de/eng/funding/human-rights/meet-up.html

Додати коментар

Захисний код
Оновити