На сайті:

На сайті 72 гостей та відсутні користувачі

Польська допомога задля розвитку-2015

24.09.15

У рамках проекту «Ініціативна молодь-3: Практичне застосування інструментів навчання підприємництва в українській системі освіти» за фінансової підтримки МЗС Республіки Польща, програма «Польська допомога задля розвитку-2015» 14-16 вересня 2015 року відбулась перша навчально-тренінгова сесія «Методи залучення молоді до започаткування/спроби власної економічної діяльності».

Учасниками заходу були директори загальноосвітніх навчальних закладів, методисти та вчителі географії і економіки з Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей. Польські колеги Рената Палінська та Томаш Палінські – вчителі гімназії у м. Нєполомніци (Малопольське воєводство) у ході тренінгу продемонстрували інноваційні освітні інструменти, які вони застосовують у своїй практиці, та поділились досвідом створення і організації діяльності шкільного Клубу підприємництва. З їх допомогою були розроблені процедура та принципи діяльності шкільного Клубу підприємництва для української школи, програми їх роботи та плани занять. Також обговорено можливість активізації молоді у сфері підприємництва через використання проектної діяльності.

Наступна сесія відбудеться 28-30 вересня 2015 року, під час якої учасники ознайомляться з використанням електронних навчальних платформ для навчання підприємництву та активізації молоді.

DSCN0191

DSCN0188

DSCN0172

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити