На сайті:

На сайті 142 гостей та відсутні користувачі

Тренінг для вчителів з України та Польщі

07.04.15

Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) та Лабораторія Громадянської Освіти  "Пошук" Товариства Лева (Львів, Україна) запрошують вчителів середніх шкіл та гімназій (які працюють з учнями віком 11-16 років) взяти участь у зустрічі вчителів із Польщі та з України, які бажають налагодити міжнародну співпрацю шкіл та обмін молоді. Для налагодження співпраці запрошуються школи з таких областей: Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Волинської, Рівненської, Чернівецької, Закарпатської,  Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Полтавської, Житомирської, Черкаської, Київської, Чернігівської. Зустрічі відбудуться: в Україні, поблизу Львова –   27-30 червня 2015 р.; у Польщі, поблизу Варшави – 27-30 серпня 2015 р.

Під час тренінгу буде нагода запрезентувати школу, яку представлятимете, знайти партнерську школу для спільної реалізації проекту, дізнатися як виглядає система освіти в Польщі та спробувати спільно з польським партнером написати проект співпраці шкіл та обміну молоді. Учасники тренінгу самостійно добираються до місця проведення тренінгу. Фонд компенсує витрати учасників на проїзд, а також забезпечує проживання та харчування протягом тренінгу.

До участі в тренінгу запрошуються по одному представнику від школи. Усі зацікавлені в участі вчителі повинні заповнити анкету і надіслати її на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (тема листа: Сватка-Львів, Сватка-Варшава). Термін надсилання анкет закінчується 21 квітня 2015 року. Для участі у зустрічах буде відібрано двічі по 12 осіб (12 осіб на  зустріч у Львові та 12 осіб на зустріч у Варшаві). Заявки тих шкіл, які вже брали участь у таких зустрічах в попередні роки, не будуть брати участь у конкурсному відборі. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 18 травня 2015 року.

За додатковою інформацією звертатись до Оксани Чабан, тел.: 0974344400 та до Людмили Роман, тел.: 0984449183

Учасники отримають сертифікати про участь у тренінгу від Навчального Центру Фонду Освіта для Демократії. Центр є недержавною установою навчання вчителів (працює  з 1999 року), внесено до реєстру, який ведеться Маршалковскою Радою Мазовецького воєводства.

Тренінг організовано в рамках Програми «Переміни в регіоні" - RITA, що фінансуються Польсько-Американським Фондом Свободи та реалізується Фондом Освіта для Демократії.

Додати коментар

Захисний код
Оновити