На сайті:

На сайті 173 гостей та відсутні користувачі

Інформуємо про конкурс на участь у Програмі педагогічної майстерності та досягнень учителів шкіл Євразії та Південної Азії (TEA) у 2015 році

04.03.15

Цього року уряд США знову оголосив про конкурс на участь у Програмі педагогічної майстерності та досягнень вчителів шкіл Євразії та Південної Азії (ТEA), яка є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США і адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у Вашингтоні. Програма надає унікальну можливість учителям загальноосвітніх шкіл узяти участь у 7-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з університетів США восени 2015 року, поглибити компетентність у предметах, які вони викладають, покращити навички викладання, дізнатись більше про США.

Вимоги до претендентів:

- повинні володіти письмовою та розмовною англійською мовою,

- мати досвід викладання не менше 5 років у галузі

- англійської як іноземної мови;

- суспільних наук (правознавства, громадянського суспільства, історії, географії), або математики і природничих наук.

Кінцевий термін подачі заявок - 27 березня 2015 року.

Учасники відбираються шляхом відкритого конкурсу. Програма повністю фінансується і забезпечує: візову підтримку (віза J-1), оплату подорожі з місця проживання учасника до приймаючого університету в США, університетську тренінгову програму, ознайомчу сесію у Вашингтоні, медичне страхування на випадок хвороби або нещасного випадку, невеличку стипендію, проживання (як правило разом з іншими учасниками програми) та харчування, фінальний семінар у Вашингтоні, можливість взяти участь у конкурсі грантів для подальших програм в Україні.

Отримати більш детальну інформацію про програму та завантажити аплікаційну форму для участі у ній можна через Інтернет-сторінку: http://ukraine.usembassy.gov (http://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/tea_application.pdf) та за контактним телефоном: (044)5215152.

Заповнені анкети необхідно надсилати поштою на адресу: Відділ преси, освіти та культури Посольства США (Програма TEA), вул. Глибочицька, 4, м. Київ 04050 та на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар

Захисний код
Оновити