На сайті:

На сайті 125 гостей та відсутні користувачі

Німецько-українські зустрічі молоді в рамках програми "Європейці за мир"

22.08.2014

Увага!!!
     Фонд "Пам'ять, Відповідальність та Майбутнє" (EVZ) розпочинає нову спеціальну програму: "Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді" в рамках програми ЄВРОПЕЙЦІ ЗА МИР (EUROPEANS FOR PEACE).
     За допомогою Міністерства зовнішніх справ Німеччини в 2014 році додатково до стандартної програми підтримки EUROPEANS FOR PEACE Фонд EVZ підтримує спеціальну програму німецько-українських зустрічей молоді. Метою програми є інтенсифікувати відносини з Україною та надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. Підтримуються як вже існуючі, так і нові партнерські німецько-українські молодіжні ініціативи.    
     З заявкою на грант для реалізації спільного проекту можуть звертатись організації, які працюють з учнями та молодими людьми, університети та об'єднання студентів, спортивні організації або культурні ініціативи з двох країн.
    Спільні проекти можна подавати до 15.10.2014. Запрошення подавати заявки на грант є наразі попереднім, до остаточного підтвердження фінансування зі сторони Міністерства закордонних справ Німеччини.
Зустрічі молоді мають відбутися до кінця цього року в Німеччині та (або) в Україні. Під час зустрічі в рамках конкретного проекту має бути зроблено можливим спільне опрацювання тем зі спектру політичної освіти, освіти про права людини, німецько-українських відносин, порозуміння між народами, або з інших подібних актуальних тем. В контексті цих тематичних спектрів можуть бути також підтримані проекти з мистецькою та медіальною складовою, наприклад театральні проекти, фільми або інтернет-сторінки. Програма обміну направлена на молодь у віці 12-30 років.

Детальніший опис проекту
Заявка на проект


Більше інформації про програму за посиланням  http://www.europeans-for-peace.de/en/


Беріть участь та співпрацюйте з користю.

 

Коментарі  

 
0 #1 Юрій 06.10.2014, 17:01
Прошу Вас зателефонувати 067 67 56 251
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити