На сайті:

На сайті 125 гостей та відсутні користувачі

Logocolor

   
   

Співпраця з видавництвом Pearson Education (Longman)

 

 

 

 

 


Основна мета співпраці:
удосконалення фахової майстерності вчителів англійської мови з питань підвищення рівня автентичності, професійної компетенції.

 

Підрозділ, який здійснює співробітництво: відділ іноземних мов і зарубіжної літератури  лабораторії суспільно-гуманітарних дисциплін.

 

Про організацію:

Сьогодні Pearson Educationодна з найбільших у світі освітніх медіа-груп. 30000 спеціалістів з 60 країн світу (методисти, практики та вчені) працюють заради єдиної мети – зробити навчання та викладання цікавим та ефективним. Підручники та посібники, мультимедійні програми та тести допомагають ефективно викладати англійську, а також користуватися нею у професійних цілях.

На загал Pearson Education пропонує понад 40 000 найменувань підручників, посібників та програм. А також Pearson Education – світовий лідер он-лайн видавництва. Більше 2 000 супутніх сайтів, Інтернет ресурсів, аудіо та відео-програм для роботи в навчальних закладах та самостійно завжди до послуг тих, хто вивчає англійську мову.

Офіційне представництво Pearson Education було відкрите в Україні у 1999 році. 12-річниця  представництва в Україні співпала з 287-річницею заснування видавництва «Longman».

Детальніше з діяльністю видавництва та пропонованими матеріали можна ознайомитись на сайті www.pearsonlongman.com

 

Спільно організовані заходи:

семінари-практикуми з методики викладання англійської мови, майстер-класи, презентації навчально-методичних комплексів, навчальної літератури.

 

 


 

 

УВАГА! КОНКУРС!

Газета “English” за підтримки Pearson Education (Longman) в Україні та туристичної компанії «Феєрія мандрів» оголошує конкурс «Україна-Європа: міста-побратими».

Мета конкурсу: зібрати й надрукувати найцікавіші есе вчителів англійської мови про європейські міста-побратими українських міст, які б допомогли колегам дізнатися більше про європейську інтеграцію, європейську культуру, цікаві факти про міста Європи і враження вчителів, які долучилися до європейських обмінних проектів.

Опишіть свій власний досвід перебування або омріяну подорож  до європейських міст, які пов’язані з вашим регіоном в короткому, але цікавому есе. Увага буде звертатися на нестандартну подачу матеріалу, творчий підхід до форми та високий рівень англійської.

Вимоги до матеріалів

Есе на тему «Ми – європейці. Міста-побратими» повинно бути надіслане в друкованому вигляді, обсяг — 2000 знаків. Шрифт — Times New Roman, розмір — 12—14.

Додайте електронний носій (CD) з матеріалом та фотографіями. Заявка з особистими даними та дозволом на публікацію обов’язкова.

Найцікавіші есе будуть надруковані в вересновому номері, присвяченому Дню туризму, а їх автори отримають призи.

Нагороди

1 місце – подорож до європейської столиці під час осінніх канікул 2011 року, путівка  надається туристичною фірмою «Феєрія мандрів».*

2 місце – сертифікат на придбання путівки до будь-якої європейської столиці (від туристичної фірми «Феєрія мандрів»).*

3 місце – сертифікат на придбання путівки до будь-якої європейської столиці. (від туристичної фірми «Феєрія мандрів»).*

Учителі, які посядуть 4—10 місця отримають путівники та книжки від видавництва «Шкільний світ» та представництва Pearson Education (Longman) в Україні.

Всі учасники отримають сертифікати участі і дипломи переможців.

Останній день подачі матеріалів — 15 серпня 2011 року.

Матеріали відправляти на адресу редакції  газети “English” з поміткою «На конкурс».