На сайті:

На сайті 107 гостей та відсутні користувачі

УВАГА, КОНКУРС ! «ТЕСТУВАННЯ — ЦЕ ПОВАГА ДО СВОЇХ ЗНАНЬ»

УВАГА, КОНКУРС !

«ТЕСТУВАННЯ — ЦЕ ПОВАГА ДО СВОЇХ ЗНАНЬ»

Газета «English» за підтримки Пірсон Ед’юкейшн (Лонгман) в Україні та компанії ЕСТУА, ексклюзивного представника Pearson Language Test в Україні, оголошує конкурс «Тестування — це повага до своїх знань».

Мета заходу: навчити вчителів користуватися валідними тестами, показати учасникам переваги тестової системи для вчителів та учнів.

Опишіть своє бачення, власний досвід та розуміння міжнародного тестування (на прикладі міжнародних екзаменів Pearson Test of English (PTE)) в есе на тему «Підготовка до міжнародних тестів як складова у викладанні англійської мови». Перевага надаватиметься матеріалам, які відповідатимуть таким вимогам: нестандартна подача матеріалу, творчий підхід до форми, високий рівень володіння англійською.

 

ВИМОГИ ДО МАТЕРІАЛІВ

Есе повинно бути надіслане в друкованому вигляді, обсягом приблизно 2000 знаків, англійською мовою; шрифт — Times New Roman; кегль — 12—14.

Додайте електронний носій (CD) з матеріалом та фотографіями, а також квитанцію про передплату нашої газети на 6—12 місяців. Заявка із зазначенням особистих даних та дозволом на публікацію обов’язкові.

Найцікавіші есе будуть надруковані в грудневому числі, а їх автори отримають призи.

 

НАГОРОДИ

1 місце — будь-який рівень екзамену Pearson Test — безкоштовно;

2 місце — словник Longman Exams Dictionary;

3 місце — підручник PTE Booster level 3.

 

Учителі, які посядуть 4—10 місця отримають книжки від видавництва «Шкільний світ» та представництва Pearson Education (Longman) в Україні.

Усі учасники отримають сертифікати участі та дипломи.

Початок конкурсу  — 1 квітня 2011 р.

Останній день подачі матеріалів — 15 жовтня 2011 р.

 

Роботи надсилайте на адресу редакції газети «English» (01014, м. Київ, вул. Тимірязєвська, 2 з поміткою «На конкурс: есе») або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.