На сайті:

На сайті 326 гостей та відсутні користувачі

imagjbjbjes1

   
   

Співпраця з Британською Радою

   
   

Основна мета співпраці: поширення сучасних стандартів викладання англійської мови.

 

 Підрозділ, який здійснює співробітництво: відділ іноземних мов і зарубіжної літератури  лабораторії суспільно-гуманітарних дисциплін.

 Про організацію:

Британська Рада — це міжнародна організація, що представляє Сполучене Королівство у галузі освіти і культури. Британську Раду засновано 1934 року. Сьогодні вона працює у 226 містах 110 країн світу. Патроном Британської Ради є королева Єлизавета ІІ. Віце-патроном є Принц Уельський. В Україні Британська Рада працює з 1992 року і має представництва у Києві, Донецьку, Львові та Одесі.

Чому обирають Британську Раду? Як міжнародна організація з питань освітніх і культурних відносин, Британська Рада створює унікальні можливості для вивчення англійської мови та культурного обміну. Відкрито 127 центрів по всьому світу, які обмінюються матеріалами та ідеями щодо методів викладання та структури курсу вивчення мови. Організація здобула загальне визнання завдяки наданню високоякісних послуг з навчання англійській мові з різних програм. Система рівнів та сертифікатів, які видаються після закінчення навчання, пов’язана із Загальноєвропейською Системою Оцінювання (Common European Framework), розробленою Радою Європи.

 

Контактна інформація:

British  Council|4/12 Hryhoriya Skovorody Street| Kyiv 04070

T +380(44) 4905600 extension 237 | F +380(44) 4905605

E Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://www.britishcouncil.org/ukraine

 

Спільно організовані заходи:

семінари, курси підвищення кваліфікації вчителів англійської мови

У 2009 році було реалізовано 20-годинну програму «Learning Technologies for the Classroom» за участі та сприяння Британської Ради, Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника, Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Інститут  інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Британською Радою та Українським відділенням міжнародної асоціації вчителів провів методичну літню школу для викладачів, вчителів англійської мови всіх типів навчальних закладів з 28 червня по 04 липня 2011 року на базі лікувально-оздоровчого комплексу «Верховина».

 

 

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Британською Радою оголошують відбір вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів всіх типів для участі у міжнародному он-лайн проекті «Talking cultures».

Метою проекту є сприяння діалогу між культурами різних країн та удосконалення комунікативних умінь учнів шляхом виконання міні-проектів з використанням Інтернет-ресурсів, застосовуючи Wikispaces як інструмент співпраці.

Кожен міні-проект охоплює окрему сферу культури і включає в себе виконання ряду завдань:

1. Підготовка – завдання з аудіювання, говоріння,читання та письма.

2. Розробка міні-проекту – учні готують кілька проектних матеріалів.

3. Завантаження підготовлених матеріалів на wiki.

4. Обмін матеріалами на wiki.

Учасники проекту – вчителі англійської мови та їх учні віком від 13 до 16 років з Азербайджану, Вірменії, Ізраїлю, Казахстану, Македонії, Росії, Туреччини, України, Хорватії.

Вимоги для участі в проекті:

наявність надійного Інтернет-зв’язку;

наявність особистої електронної адреси;

володіння ІКТ на рівні впевненого користувача;

можливість регулярно відвідувати веб-сайт проекту;

готовність до співпраці;

дотримання графіку проекту.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету (http: www.britishcouncil.org/ukraine) та надіслати її Олександру Шаленку (Британська Рада) та Оксані Мельник (ІІТЗО) на адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ; iit@iitzo.gov.ua

Кінцевий строк подачі заяв — 10 вересня 2011 року. 15 вересня 2011 року методом комп’ютерного відбору буде обрано 10 учасників проекту. Результати конкурсу будуть розміщені на сайті ІІТЗО та надіслані на особисті електронні адреси учасників.

24 вересня 2011 року в м. Київ для переможців конкурсу буде проведено навчання по роботі на Wikispaces та надана науково-методична допомога щодо участі в проекті.