На сайті:

На сайті 224 гостей та відсутні користувачі

"Обрії" №1 (22) 2006


Цього року відзначаємо 150-річчя від дня народження І. Франка. Чимало заходів відбувалися в Івано-Франківську, інформація про один із них - обласну науково-практичну конференцію "Я син народа, що вгору йде..." - на обкладинці журналу.

Сутнісні ознаки сформованості готовності вчителя до проектно впроваджувальної діяльності; демократизація управління в закладах освіти; проблема безпритульності та бездоглядності в Україні; економічне виховання особистості; формування здорового способу життя... - ці та інші питання висвітлені у таких рубриках, як "Педагогіка та психологія", "Управління освітою", "Національне виховання".

Матеріали із розділу "Методика" стануть у пригоді вчителям фізики, літератури, історії. Уже традиційно розповідь про переможців конкурсу "Учитель року-2006" ("Творчий портрет педагога").

У цьому номері відновлено рубрику "З чистої криниці", де вміщено розповідь про Л. Келембет та її поезії. А ще читачі зможуть ознайомитися із педагогічними новинками - виданнями ОІППО 2006 року.