На сайті:

На сайті 56 гостей та відсутні користувачі

Івано-Франківщина приймає естафету: Навчання тренерів. Діяльнісний підхід

16.10.23

IMG 5087Упродовж 12–13 жовтня 2023 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувалося навчання регіональних тренерів Івано-Франківської та Чернівецької областей за Програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Тренінг організований за підтримки The LEGO Foundation Україна. Розпочинала його керівниця фундації Оксана Рома, яка разом із своєю креативною командою докладали багато зусиль для реалізації найкращих ідей реформи Нової української школи. Діяльнісне, ігрове, активне, емоційне, значуще, мотивуюче, радісне навчання – це ті маркери НУШ, які презентує LEGO Foundation та її тренери.

Упродовж 2 днів педагоги, учасники тренінгу, занурились у цікаве навчання ігрових технологій, аналізували, порівнювали, шукали оригінальні рішення, розробляли матеріали для майбутніх зустрічей з педагогами областей. Тренери The LEGO Foundation Україна: Стефанія Чубакова, Алла Оленич, Яна Клікушина щиро ділилися напрацюваннями щодо провадження діяльнісного підходу, зуміли організувати роботу таким чином, щоб кожен учасник відчув себе співтворцем змісту.

Навчання завершено. Попереду непроста, але цікава робота регіональних тренерів щодо імплементації програми тренінгу. Ми впевнені, що ідеї діяльнісного підходу близькі вчителям і необхідні для сучасних учнів. А ще ми знаємо, що команда, яку очолює Оксана Рома,

завжди допоможе, підкаже і підтримає. Дякуємо   С. Чубаковій, А. Оленич. Я Клікушиній і всім тренерам The LEGO Foundation Україна!


Додати коментар

Захисний код
Оновити