На сайті:

На сайті 476 гостей та відсутні користувачі

Впровадження STEAM-освіти на уроках англійської мови

11.09.23

IMG-48424011fe9231f376e638ef28ba6f26-V8 серпня 2023 року відбувся обласний семінар керівників методичних об'єднань вчителів англійської мови та вчителів англійської мови, які викладають у 1-11 класах закладів загальної середньої освіти. Захід проводив обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у співпраці з видавництвом "Express Publishing" на базі Католицького ліцею св.Василія Великого. З вітальним словом до учасників заходу звернувся директор ліцею отець Маркіян Букатчук. Учасники семінару працювали над проблемою: "Впровадження STEAM-освіти на уроках англійської мови". Наталія Ляшко, методист видавництва "Express Publishing"(м.Київ) ознайомила учасників з теоретичним та практичним аспектом впровадження STEAM-освіти на уроках іноземної мови. Під час роботи семінару розглядались питання як формувати у дітей навички критичного мислення, креативності, навички командної роботи, бачення цілісної картини світу та як застосовувати знання для розв’язання завдань з реального життя.

Express Publishing – британське видавництво, засноване у 1988 році і спеціалізується на вивченні та викладанні англійської мови та навчальних матеріалах ELT. Експрес-видавництво має представництва у більш ніж 90 країнах. Навчально-методичні комплекси видавництва мають гриф Міністерства освіти і науки України.

Важливою частиною роботи семінару стало обговорення основних аспектів викладання іноземних мов у новому навчальному році. У ході проведення зустрічі учасники мали можливість обговорити актуальні питання іншомовної освіти у 2023-2024 навчальному році.

Модераторами заходу виступили Юлія Косенко, методистка лабораторії суспільно - філологічних дисциплін Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Христина Дуда, викладачка кафедри теорії та методики навчання Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Усі учасники семінару отримали сертифікати.

Додати коментар

Захисний код
Оновити