На сайті:

На сайті 249 гостей та відсутні користувачі

Навчаємося самі, щоб навчати інших…

22.05.20

І знову працюємо разом: активні творчі керівники закладів освіти області і лабораторія управління та організації освіти Івано-Франківського ОІППО. Цього разу дві надважливі зустрічі – перша (18 травня) консультування з юридичних питань із заступником голови обкому працівників освіти і науки Івано-Франківської області Зоряною Король, друга – 20 травня – спілкування з заступником начальника управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області Любов’ю Касіян.
Обговорювалися актуальні питання з організації та забезпечення якісної діяльності закладів освіти в умовах реформування освітньої галузі, виконання Законів України «Про освіту» та «Про повну загальну середню освіту». Керівники закладів освіти отримали роз'яснення щодо дій керівника на виконання прикінцевих положень Закону України «Про повну загальну середню освіту» у роботі з педагогічними працівниками пенсійного віку, а також обліку роботи в умовах карантину, надання основних відпусток.
Конструктивною була розмова про розроблення положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти закладу освіти, про помилки та проблеми в розробленні згаданого локального документа. Керівникам було запропоновано для обговорення структуру та основні змістові позиції цього положення.
Такі зустрічі –то корисна комунікація, яка згодом поширюється серед керівників закладів освіти області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити