На сайті:

На сайті 69 гостей та відсутні користувачі


Сильним, досвідченим стає педагог,

котрий уміє аналізувати свою роботу.

В. Сухомлинський

Shelemey

Шелемей Любов Ярославівна - проректор з моніторингу якості освіти, викладач, магістр права


Викладач кафедри теорії та методики навчання Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Народилась в м. Галич, Івано-Франківської області. Закінчила Івано-Франківську середню загальноосвітню школу № 2 (1983р.) та історичний факультет (спеціальність “учитель історії та суспільствознавчих дисциплін”) Івано-Франківського державного педагогічного інституту імені Василя Стефаника (1988р.).

Трудову діяльність розпочала учителем історії та правознавства в навчальних закладах м. Івано-Франківська (Хриплинська загальноосвітня школа І-ІІ ст., ЗОШ № 10 і № 21).

З 1997 року – головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

У 2006 році захистила магістерську роботу на тему: “Юрисдикція та підсудність цивільних справ судів України» та одержала диплом магістра права з відзнакою (Івано-Франківський інститут права, економіки і будівництва).

У серпні 2006 року призначена на посаду проректора інституту з моніторингу якості освіти.

НАУКОВІ ІНТЕРЕСИ. Сучасні методи та технології педагогічного оцінювання, формування громадянської компетентності засобами сучасного змісту шкільної освіти.

ПРОФЕСІЙНІ ТОВАРИСТВА. Член Всеукраїнської асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова Доба».