На сайті:

На сайті 139 гостей та відсутні користувачі

Інформація про проект «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні»

12.10.16

Запрошуємо до співпраці з новим проектом Всесвітньої організації охорони здоров’я «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні».

Порядок відбору пілотних шкіл для участі в освітньому

компоненті проекту

Загальноосвітній навчальний заклад, який бажає взяти участь в освітньому компоненті проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні», повинен подати аплікаційну форму встановленого зразка.

Заявки для участі можуть подавати загальноосвітні навчальні заклади Івано-Франківської області. При цьому, слід врахувати наступне:

аплікаційну форму, заповнену українською мовою в електронній формі та підписану керівником установи/організації (або особою, яка має право підпису від установи), завірену печаткою ЗНЗ. Вона містить:

1) реєстраційну картку;

2) паспорт школи;

3) мотиваційний лист;

4) лист про виконання зобов’язань.

До розгляду не братимуться аплікаційні форми, що не повністю заповнені, або не містять усіх необхідних додатків.

Кінцевий термін подання заявок – 20 жовтня 2016 року (за датою електронного повідомлення). Заявки, надіслані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть.

Заявки необхідно надіслати на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з обов’язковою позначкою «Заявка навчального закладу».

Отримання аплікаційної форми буде підтверджене електронною поштою.

Детальніше про проект тут.