На сайті:

На сайті 173 гостей та відсутні користувачі

Кризове консультування та розвиток стресостійкості у дітей

07.10.16

6 жовтня 2016 р. обласним центром практичної психології і соціальної роботи на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено семінар-тренінг «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей».

Методист ОЦППСР Оксана Хомин ознайомила психологів з проектом Дитячого Фонду ЮНІСЕФ та Національного університету «Києво-Могилянська академія» «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам та родинам, що постраждали внаслідок військового конфлікту в Україні», що впроваджується спільно з Міністерством освіти і науки України та Українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної роботи НАПН України.

У ході тренінгу учасники поглибили знання щодо роботи психолога з психічними травмами, кризами, а також про особливості консультування дітей, які постраждали внаслідок АТО. Значна увага також була приділена питанням виникнення стресів, їх впливу на фізичний, емоційний та інтелектуальний стан людини і методам їх подолання. Зокрема, практичні психологи професійно-технічних навчальних закладів ознайомилися з методами та прийомами діагностики і корекції стресових станів.

imageyfgrd 

Додати коментар

Захисний код
Оновити