На сайті:

На сайті 136 гостей та відсутні користувачі

Центри підприємливості учнівської молоді

03.10.16

2 eadvbn_1Обласний центр практичної психології і соціальної роботи спільно з молодіжним громадським центром «Еталон» при співпраці з Департаментом економіки Івано-Франківської ОДА на виконання завдань «Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року» в 2016-2017р. розпочав впровадження в загальноосвітніх навчальних закладах області пілотного проекту «Центри підприємливості учнівської молоді».

21-24 вересня 2016р. на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти   проведено інтерактивний тренінговий курс для майбутніх керівників Центрів підприємливості з числа практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти області навчальних закладів.

Методисти обласного центру практичної психології і соціальної роботи О. Хомин, Л. Крикун та Т. Глуханюк в рамках проекту провели навчання для тренерів, на яких фахівці психологічної служби мали змогу удосконалити свої навички з проведення тренінгової роботи. Актуальними були ціннісно-мотиваційний тренінг, тренінг з тайм-менеджменту, основ підприємливості та фінансової грамотності тощо.

На завершення учасники напрацювали алгоритм роботи Центрів.

2 eadvbn

1 trfdb

3 wasxn

 


 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити