На сайті:

На сайті 158 гостей та відсутні користувачі

Вітання з перемогою!

02.06.16

Другий рік поспіль Інститутом обдарованої дитини НАПН України проводився Всеукраїнський конкурс-рейтинг загальноосвітніх навчальних закладів по роботі з обдарованими дітьми "Школа – джерело талантів" з метою вивчення стану роботи з обдарованою та талановитою молоддю України.

Головна мета конкурсу – створення розвиненої всеукраїнської мережі закладів освіти з питань роботи з обдарованими дітьми, підвищення ролі та статусу творчих педагогічних колективів та закладів освіти у суспільстві.

Урочисте оголошення результатів та нагородження переможців відбулося у on-line режимі о 14-00 31 травня 2016 року. Церемонія нагородження транслювалась за посиланням http://iod.gov.ua/on-line.

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу-рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів з питань роботи з обдарованими дітьми "Школа – джерело талантів" - Коломийський НВК № 9 “Школа – природничо-математичний ліцей” Коломийської міської ради (директор Пасічна Ганна Миколаївна).

Зазначаємо, що в минулому році переможцем був Рожнівський навчально-виховний комплекс “Гуцульщина” імені Ф.Погребенника НаУКМА Косівської районної ради (директор Радиш Олена Юліанівна ).

Нове бачення, зміни в освіті, такі завдання вже під силу творчим гуманним педагогам, які є і завжди будуть, за словами видатного грузинського педагога Ш.Амонашвілі «склом, крізь яке дитина дивиться на світ». Яким буде це скло, таким, здебільшого, і буде погляд зростаючої особистості на світ, на своє подальше життя, таким і буде майбутнє нашої країни.

dfdfdfdf2868

Додати коментар

Захисний код
Оновити