На сайті:

На сайті 377 гостей та відсутні користувачі

Виховуємо громадянина-патріота

17.05.16

DSC 3009 exposure 1Відповідно до плану роботи ОІППО 12 травня 2016 року відбулося чергове засідання постійно діючого семінару “Виховання громадянина-патріота на основі громадянських та національних цінностей : регіональний аспект”, у якому взяли участь методисти методичних кабінетів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій та виконкомів міських рад, відповідальні за виховну роботу.

Семінар розпочала старший викладач кафедри менеджменту та освітніх технологій ОІППО Л. Келембет, яка ознайомила присутніх з шляхами реалізації національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Завідувач лабораторії національного виховання ОІППО О.Фляк та методист інформаційно-методичного центру Надвірнянської районної держадміністрації Г. Ботулінська презентували інформаційно-методичне забезпечення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді. Методист цього ж центру Л. Івасик, відповідальна за позашкільну освіту, поділилась досвідом роботи позашкільних навчальних закладів району щодо співпраці у національно-патріотичному вихованні дітей та учнівської молоді.

Практичне спрямування семінару яскраво забезпечили колективи Цуцилівського навчально-виховного комплексу, Тисменичанської, Фитьківської та Гвіздської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Надвірнянської районної ради.

У своїх виступах учні Тисменичанської школи привітали учасників семінару авторськими піснями місцевого колориту. Проектну діяльність презентували школярі Цуцилівського навчально-виховного комплексу, які ознайомили присутніх з життєвим та творчим шляхом члена ОУН, вояка УПА, політв’язня Василя Маланюка. Фитьківські школярі зустріли учасників семінару місцевими гаївками та веснянками, а також запросили відвідати сад Небесної сотні, де всі сто дерев посаджені та доглядаються учнями. Методисти побували в етнографічному музеї та музеї історії підпільної УГКЦ, що знаходяться у резиденції священика. Гвіздська школа підсумувала роботу семінару, до уваги учасників діти представили свій шкільний звіт щодо патріотичного спрямування. Особливо бадьорого настрою освітянам своїми піснями додав славнозвісний гурт “Соколи”.

Щира подяка за організований семінар педагогічним та учнівським колективам вищеназваних навчальних закладів, інформаційно-методичному центру Надвірнянської районної державної адміністрації.

DSC 3394 exposure

DSC 3267 exposure

DSC 3009 exposure

DSC 3117 exposure

DSC 3100 exposure

DSC 3326 exposure

DSC 3188 exposure

DSC 3050 exposure

DSC 3473 exposure

Додати коментар

Захисний код
Оновити