На сайті:

На сайті 90 гостей та відсутні користувачі

Методичне об'єднання учителів фізичної культури спеціальних шкіл-інтернатів обласного підпорядкування

17.05.16

DSCN1198 1112 травня 2016 року на базі Черченського обласного навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради проведено методичне об'єднання учителів фізичної культури спеціальних шкіл-інтернатів обласного підпорядкування з теми: «Використання засобів лікувальної фізичної культури у системі фізичного виховання дітей з особливими освітніми потребами».

Директор навчально-реабілітаційного центру Шемберко Н. Т. поділилась досвідом роботи навчального закладу щодо формування життєво-компетентної особистості школяра засобами навчання та виховання в умовах освітньо-реабілітаційного простору.

Андрій Шпільчак, методист лабораторії дисциплін естетичного циклу та фізичного виховання ІФОІППО, розкрив особливості Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в умовах школи-інтернату.

Оксана Волошин, методист лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, визначила специфіку роботи психолога в системі корекційно- реабілітаційної роботи з дітьми з обмеженнями життєдіяльності.

Учасники засідання відвідали та обговорили заняття з лікувальної фізичної культури «Корекція розвитку дітей з порушенням опорно-рухового апарату засобами гідрокінезотерапії», яке проводилось на базі басейну Рогатинської ДЮСШ Івано-Франківської обласної ради.

Вишневський І.М, Гривнак С.І., Стахів М.Т., вчителі фізкультури, лікувальної фізкультури Черченського обласного навчально-реабілітаційного центру, ознайомили учасників даного заходу з різними напрямами фізкультурно-оздоровчої роботи, яка проводиться у закладі, зокрема, використання засобів лікувальної фізичної культури, масажу, гідрокінезотерапії, акцентували увагу на організація корекційно-розвиткової роботи в умовах навчально-реабілітаційного простору.

На завершення засідання керівники та члени методичного об’єднання обговорили основні питання щодо особливостей корекції розвитку дітей з порушенням опорно-рухового апарату засобами лікувальної фізичної культури та методики проведення занять з гідрокінезотерапії.

DSCN1132

DSCN1147

DSCN1141

DSCN1198

DSCN1208

Додати коментар

Захисний код
Оновити