На сайті:

На сайті 190 гостей та відсутні користувачі

Обласний семінар «Особливості організації навчально-виховного процесу для дітей з порушеннями мовленнями та опорно-рухового апарату в умовах інклюзивного навчання»

01.04.16

DSC03868 130 березня 2016 року на базі Калуської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та Калуської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №8 відбувся обласний семінар спеціалістів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів), об’єднаних територіальних громад, методистів Р(М)МК, ІМЦ відповідальних за координування діяльності запровадження інклюзивного навчання «Особливості організації навчально-виховного процесу для дітей з порушеннями мовленнями та опорно-рухового апарату в умовах інклюзивного навчання».

У семінарі взяли участь та виступили:

Іван Будзак, заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, окреслив коло питань, важливих для функціонування інклюзивних класів.

Олександра Кобзан, заступник начальника управління освіти Калуської міської ради, зробила акцент на основних аспектах організації навчально-виховного процесу для дітей з порушенням мовлення та опорно-рухового апарату.

Тетяна Головатчук, головний спеціаліст управління Калуської міської ради, визначила аналітико-діагностичні передумови запровадження інклюзивного навчання у загальноосвітніх закладах міста.

Адміністрація та педагоги, які працюють в інклюзивних класах, презентували перед учасниками семінару досвід роботи. Гості мали можливість відвідати уроки у ЗОШ І-ІІ ст. №8 (урок трудового навчання, вчитель Сікора Т.М.) та у ЗОШ І-ІІІ ст. №5 (урок математики, вчитель Курус Т.М.).

Підбили підсумки роботи семінару головний сеціаліст департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Василь Палійчук та методист лабораторії управління та організації освіти Івано-Франківського ОІППО Оксана Волошин .

DSC03868

QyG8rccaWSw

rGYhfAYH89g

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити