На сайті:

На сайті 99 гостей та відсутні користувачі

Допомогти керівникові школи

23.02.16

Відповідно до плану роботи ІФОІППО 18.02.2016 року на базі Калуського НВК «Загальноосвітня школа –ліцей» №10 Калуської міської ради було проведено засідання творчої групи керівників спеціалізованих навчальних закладів області з проблеми Діяльність керівника ЗНЗ з організації атестації педагогів та організованого завершення навчального року.

У ході роботи члени творчої групи

Опрацювали локальні нормативні документи, запропоновані членами творчої групи для організованого завершення навчального року;

Розглянули можливості використання ІКТ в організацій діяльності керівника з означуваних питань;

Виробили рекомендації керівникам спеціалізованих навчальних закладів з окреслених питань.

Члени творчої групи висловили щиру вдячність директору Калуського НВК «Загальноосвітня школа –ліцей» №10 Калуської міської Федорів Т.М. за належну організацію роботи, а також представлення власного досвіду управлінської діяльності з означених питань.

У роботі творчої групи взяла участь і виступила начальник управління освіти Калуського міськвиконкому Л.Максимович.

Для керівників спеціалізованих навчальних закладів області напрацьовано Орієнтовні заходи щодо організації та проведення атестації педагогічних працівників, Орієнтовні заходи щодо організованого закінчення 2015-2016 навчального року та проведення державної підсумкової атестації, подано для ознайомлення Положення про дистанційне навчання у Калуському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 – ліцей» на період тимчасового призупинення навчання.


Додати коментар

Захисний код
Оновити