На сайті:

На сайті 118 гостей та відсутні користувачі

Відбулося перше заняття відбірково-тренувальних зборів з програмування для учнів 9-11 класів

24.12.15

4rtdbx 1120 грудня 2015 року відбулося перше заняття відбірково-тренувальних зборів з програмування для учнів 9-11 класів з числа переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. Захід організовано відповідно до наказу департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 04.12.2015 року № 550 за підтримки ГО «Івано-Франківский ІТ кластер». У навчанні взяли участь 65 учнів з усієї області. З вітальним словом до учасників звернулися: Пилипів Володимир Михайлович, декан факультету математики та інформатики Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» та Віталій Родимюк, співзасновник ГО «Івано-Франківский ІТ кластер». Заняття проводили: Козич Олег Васильович, завідувач центру інформаційних технологій Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», Махней Олександр Володимирович, доцент кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», Козленко Микола Іванович, доцент кафедри інформаційних технологій Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», Василишин Тарас Васильович, викладач кафедри математичного і функціонального аналізу Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Збори започатковані як система підготовки учнів до інтелектуальних змагань з програмування, зокрема і до участі у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з інформатики. Заняття відбуватимуться в очно-дистанційній формі на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Наступне заняття – 27 грудня (неділя) 2015 року (центральний корпус Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, вул. Шевченка, 57, центр інформаційних технологій, ІІІ поверх, вхід з вул. Чорновола). Початок о 10 год. 00 хв.

Відеоматеріал можна переглянути тут.

5djfn

4rtdbx

6sfdnj

3ereru

2ffhhh

 

Коментарі  

 
0 #1 Петро 24.12.2015, 15:09
Добра, корисна, обнадійлива справа!
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити