На сайті:

На сайті 105 гостей та відсутні користувачі

Семінар директорів спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів обласного підпорядкування

28.04.15

11 aaaaaffff 1124 квітня 2015 року в Калуській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ст. № 2 відбувся семінар директорів спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів обласного підпорядкування з теми «Особливості підготовки випускника спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату до вибору майбутньої професії».

Директор Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 2 Роксолана Караїм презентувала    навчальний заклад та розповіла про співпрацю Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 2 та Калуського вищого професійного училища №7 та Калуським коледжем культури і мистецтв.

Учасники семінару відвідали Калуське вище професійне училища №7. Директор училища Володимир Мельник ознайомив присутніх з виробничими майстернями училища та розповів про спільну роботу майстрів училища та педагогів школи-інтернату з професійної підготовки учнів Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 2. Директори шкіл-інтернатів відвідали урок трудового навчання учнів   у 12 класі з теми «Технологія монтажу гіпсокартонної перегородки з дверним прорізом за системою W 111».

Лілія Тачинська, заступник директора з виховної роботи Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 2 представила присутнім спільні з Калуським коледжем культури і мистецтв   проекти «Обдаровані діти».

У роботі семінару взяли участь і виступили: Гаврилюк Ігор Олегович, начальник управління професійно-технічної та вищої освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Гаврилюк Ірина Романівна, проректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, І. Опалко, завідувач відділу позашкільної освіти та роботи з інтернатними закладами   департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Л. Томенчук, методист лабораторії управління та організації освіти Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної   освіти.

Директори шкіл-інтернатів проаналізували співпрацю спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату з професійними коледжами та визначили шляхи упровадження профільного і допрофільного навчання у спеціальних загальноосвітніх навчальних закладах.

Учасники семінару відзначили високий рівень педагогічної майстерності педагогів школи-інтернату.

11 aaaaaffff

11 aaaaaffffaa

  • 11 aaaaaffffa

11 aaaaa

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити