На сайті:

На сайті 129 гостей та відсутні користувачі

СУЧАСНА ШКОЛА: ВТІЛЮЄМО ІННОВАЦІЇ

27.04.15

IMG 1144 1123 квітня 2015 р. на базі Галицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 Галицької районної ради відбувся семінар методистів методичних кабінетів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій та виконкомів міських рад, відповідальних за виховну роботу. Тема зустрічі: «Формування готовності педагогів до впровадження інноваційних технологій, форм та методів у виховний процес загальноосвітнього навчального закладу».

Теоретична частина засідання включала розгляд таких питань, як теорія, практика, науково-методичний супровід впровадження інноваційних технологій у діяльності навчального закладу, а також роль методиста у формуванні готовності педагогів до впровадження виховних інновацій та досвід роботи у цьому напрямі. У ході семінару виступили Людмила Келембет, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ОІППО; Оксана Фляк, завідувач лабораторії національного виховання ОІППО; Оксана Совин, завідувач Галицького районного методичного центру; Надія Слободян, методист Галицького районного методичного центру.

Заступник начальника відділу освіти Галицької райдержадміністрацій Галина Кашуба презентувала освітянський простір району.

Досвідом роботи з виховання громадянина-патріота засобами проектних технологій поділилася Марія Савчук, директор Галицької школи І-ІІІ ступенів № 1. У своєму виступі вона представила найкращі учнівські проекти, що перемогли в обласному конкурсі «Я громадянин України» та Всеукраїнському конкурсі «Добро починається з тебе».

Незабутні враження учасникам семінару подарували школярі, підготувавши виховний захід «Молитва за Україну», у якому зворушливо та емоційно відтворили хроніку подій Євромайдану та військових дій на сході країни (керівник – Ірина Кердяк, заступник з виховної роботи Галицької школи № 1).

Директор Галицького Центру дитячої та юнацької творчості Леся Гнатюк та керівник гуртка Наталія Савчук розповіли про цікаві та нетрадиційні форми роботи з молоддю, зокрема вуличне кіно, вечорниці, гаївки, веснянки та інші.

Таким чином, учасники семінару ознайомилися з теоретичними і практичними аспектами впровадження й використання у виховній діяльності сучасних інноваційних технологій, які стимулюють розвиток здібностей кожної дитини, спонукають до самостійності, вільного самовираження та доводять, що учень – головна постать навчально-виховного процесу.

IMG 1197

IMG 1162

IMG 1144

IMG 1132

IMG 1130


Додати коментар

Захисний код
Оновити