На сайті:

На сайті 233 гостей та відсутні користувачі

Супервізійна модель роботи практичного психолога як фактор підвищення фахової компетентності

26.14.14

24 грудня на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося засідання круглого столу методистів Р(М)МК (ІМЦ) з психологічної служби.

В ході засідання директор обласного центру практичної психології і соціальної роботи Людмила Підлипна проаналізувала діяльність кризових центрів. Зокрема, під час засідання було обговорено основні проблеми, кількості звернень громадян, необхідність супервізійної підтримки консультантів, які працюють у кризових центрах. Також директором обласного центру було окреслено шляхи розв’язання проблеми соціально-психологічного супроводу дітей вимушених переселенців в закладах освіти області.

Оксана Хомин, методист ОЦППСР, надала інформацію про співпрацю з Фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» та розповіла про хід впровадження навчального курсу «Небезпека торгівлі людьми та неврегульованої міграції в Україні» в школах області.

Вікторія Павлюк, методист ОЦППСР, розкрила проблему соціально-психологічного супроводу людей, які повернулися із зони АТО та їх родин.

Т. Глуханюк та Л. Крикун, методисти ОЦППСР, обговорили теоретичні та організаційні аспекти психологічного супроводу упровадження нових Державних стандартів початкової та загальної середньої освіти.

На завершення круглого столу методисти Р(М)МК (ІМЦ) з психологічної служби підбили підсумки роботи за І півріччя 2014-2015 н. р. та окреслили провідні напрями в діяльності психологічних служб у ІІ півріччі.

IMG 6225

IMG 20141224 101614

Додати коментар

Захисний код
Оновити