На сайті:

На сайті 95 гостей та відсутні користувачі

НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОБЛАСТІ «ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА НЕВРЕГУЛЬОВАНОЇ МІГРАЦІЇ»

03.10.14

IMG 5573 11131 жовтня в Івано-Франківську відбувся навчальний семінар в рамках проекту «Програма з протидії торгівлі людьми та нелегальної міграції для учнів старших класів районних шкіл» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Метою проекту є організація роботи з молодими батьками і учнями старших класів районних шкіл Івано-Франківської області шляхом розробки та реалізації навчального курсу «Небезпека торгівлі людьми та неврегульованої міграції в Україні» для середньої школи.

Директор Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи Людмила Підлипна звернула увагу присутніх на основні аспекти соціально-психологічного супроводу школярів та батьків з питань просвітницько-профілактичної роботи.

Керівник проекту від Західноукраїнського ресурсного центру Зоряна Стоцько зазначила, що реалізація програми у закладах освіти Івано-Франківської області буде мати організаційну та методичну підтримку.

Учасникам семінару було представлено методичний посібник «Просвітницько-профілактична робота з протидії торгівлі людьми». Автори посібника Л.Підлипна, Т.Глуханюк, О.Хомин, Л.Крикун, В.Павлюк ознайомили практичних психологів і соціальних педагогів з авторськими тренінгами, які працівники служби використають у подальшій роботі з учнями.

Методисти з психологічної служби Калуського та Коломийського ММЦ Гриців І. П. та Кобилецька В. С. проінформували присутніх про власний досвід упровадження просвітницько-профілактичних програм та спільно з психологом Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Мельник І. М. провели практичне заняття з використання ігрових методик у профілактичній роботі з питань торгівлі людьми.

IMG 5504

IMG 5510

IMG 5513

IMG 5516

IMG 5526





Додати коментар

Захисний код
Оновити