На сайті:

На сайті 120 гостей та відсутні користувачі

Психологічний супровід управлінської діяльності керівника ЗНЗ

18.04.16

11 травня 2016 року для членів творчих груп керівників спеціалізованих навчальних закладів та керівників ЗНЗ області на базі ОІППО відбулося спільне засідання з теми “Психологічний супровід управлінської діяльності керівника ЗНЗ”, у якому взяли участь 29 керівників шкіл з різних регіонів нашої області.

Перед присутніми виступили:

  • Л. Підлипна, директор ОЦППРС, яка під час проведення тренінгу з проблеми «Тайм-менеджменту» розкрила механізми ефективного розподілу часових пріоритетів у професійному просторі керівника школи;
  • Л. Крикун, методист ОЦППРС, яка провела майстер-клас «Використання арт-терапевтичних технік в профілактиці професійного вигорання керівників ЗНЗ».

Учасники заходу  ознайомилися із методами діагностики особистісних якостей, основними механізмами регулювання; вчились ефективно використовувати засоби арт-терапії з метою профілактики професійного вигорання.

Під керівництвом керівників означених творчих груп О. Нижник та С. Клімковської директори шкіл розглянули покрокову процедуру розробки програми розвитку освітнього закладу та працювали над підготовкою до друку інформаційного довідника «Заклади нового типу Івано-Франківщини».

Мети щодо актуалізації установки на особистісний розвиток керівників як важливого чинника управління загальноосвітнього навчального закладу досягнуто.

О.Нижник, С. Клімковська, керівники творчих груп

Додати коментар

Захисний код
Оновити