Матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції
Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція “Національно-патріотичне виховання дітей та молоді у сучасному освітньому просторі України на засадах етнопедагогіки” Матеріали Всекраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (20 жовтня-20 листопада 2015 року)
Превентивне виховання в школі: теорія і практика (ФОТО)
Як створити умови для розвитку здорової, успішної, щасливої особистості? Як підвищити соціальну компетентність молоді, сформувати відповідальність, запобігти негативним виявам в учнівському середовищі? Ці питання обговорювалися на засіданні обласної творчої групи заступників директорів з виховної роботи, що пройшло 19 травня 2015 р. на базі Тлумацької гімназії Тлумацької районної ради. Тема семінару: «Превентивне середовище як чинник реалізації виховної системи загальноосвітнього навчального закладу».
Роль класного керівника у формуванні морально-духовної життєво компетентної особистості (ФОТО)
Ця тема була в центрі обговорення на семінарі керівників районних (міських) методичних об’єднань класних керівників, що відбувся 14 травня 2015 р. на базі Старокривотульської загальноосвітньої школи І−ІІІ ступенів Тисменицької районної ради.
Взаємодія класного керівника з батьківським й учнівським самоврядуванням щодо реалізації моделі виховної системи класу (ФОТО)
11 березня 2015 р. відбувся спільний семінар лабораторії національного виховання Івано-Франківського ОІППО та Івано-Франківського регіонального центру Інституту обдарованої дитини НАПН України, у якому взяли участь керівники районних (міських) методичних об’єднань класних керівників.
Патріотичне виховання крізь призму сучасності (ФОТО)
Як трактується патріотичне виховання сучасною теорією і як застосовувати її на практиці – ці та інші питання були в центрі обговорення на обласному семінарі методистів методичних кабінетів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій та виконкомів міських рад, відповідальних за виховну роботу, що відбувся 5 лютого 2015 р. на базі Центру патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери Івано-Франківської міської ради.
Секційне заняття
СЕКЦІЯ працівників відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (виконавчих комітетів міських рад), методичних кабінетів (ІМЦ), відповідальних за стан виховної роботи, керівників районних (міських) методичних об’єднань класних керівників, педагогів-організаторів