Впровадження інтернет-технологій в освітній процес

lhFEA3MF5Mo-1024x683 2

29 жовтня ц.р. в рамках школи новаторства з проблеми «Впровадження інтернет-технологій в освітній процес» відбувся обласний семінар-практикум для педагогів гуманітарного циклу.Read More

Організатором заходу виступив Івано-Франківський регіональний центр Інституту обдарованої дитини НАПН України спільно з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Своїм досвідом та досягненнями в даній сфері поділився вчитель англійської мови Коломийської ЗОШ I-III ступенів №6 Граціанський Володимир Анатолійович. Темою майстер-класу було «Використання інноваційних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій з метою підвищення якості навчання учнів». Сам захід складався з двох частин: теоретичної та практичної, на якій вчителі мали змогу самі спробувати розробити форум для мотивації та підвищення якості навчання учнів.

«Ми маємо просувати вперед освіту щодо використання технічного процесу. Ми повиннійти в ногу з нашими учнями. Не може більше сучасний вчитель залишатися на рівні крейди і дошки». – стверджує Володимир Граціанський.

У ході майстер-класу було проведено методичний діалог, який дозволив учасникам заходу зробити висновки про необхідність створення умов для особистості школяра, який має вільно проявляти свої здібності.

2390

rTVZySb5jYY 1

OwdLc0u1s8

dhALBqcejmk

2392