Участь у VІІ Міжнародній науково-практичній конференції "ОБДАРОВАНІ ДІТИ – ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ДЕРЖАВИ"

16 вересня 2014 року Івано-Франківський  регіональний центр  обдарованої дитини приймав участь у VІІ Міжнародній  науково-практичній  конференції "ОБДАРОВАНІ ДІТИ – ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ДЕРЖАВИ".

Наукова мета конференції полягала в пошуку сучасних наукових підходів, теорій, концепцій, принципів, систем, технологій з проблем виявлення, діагностики, розвитку, супроводу, підтримки обдарованої особистості в освітньому середовищі та соціумі.

Круглий стіл з завідувачем Рибачек  Тетяною Констянтинівною та колективом відділу обдарованої дитини Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  щодо системи розвитку обдарованості в регіонах України.

22.09.2014 року в м.Києві відбувся «круглий стіл» за участю завідувачів Микитин Оксани Василівни, Івано-Франківського регіонального центру обдарованої дитини  та Рибачек Тетяни Констянтинівни  і колег відділу обдарованої дитини Управління освіти Оболонської районної державної адміністрації  в місті Києві,  щодо системи розвитку обдарованості в регіонах України. Обговорювались питання особистісно орієнтованих технологій в роботі обдарованими дітьми. Обмін думками щодо змісту та мети освіти обдарованих дітей (компетентності інтелектуально обдарованих дітей).