Рекомендації щодо ведення класного журналу у 2012/2013 навчальному році та оцінювання навчальних досягнень учнів з іноземних мов
Оформлення записів у класному журналі. Основні види оцінювання з іноземної мови. Приклад оформлення сторінки класного журналу.
Про вивчення іноземних мов у 2012-2013 н.р. Основна і старша школа
Навчальні програми для загальноосвітніх навчальних закладів. Типові навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів. Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів з іноземних мов. Поділ класів на групи.
Методичні рекомендації щодо викладання іноземних мов (англійська, німецька, французька, іспанська) у дошкільних навчальних закладах та початковій школі у 2012-2013 н. р.
Перелік навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів. Особливості запровадження вивчення іноземної мови з першого класу. Навчально-методичне забезпечення учнів початкової школи. Оцінювання навчальних досягнень учнів 1-4 класів. Рекомендована література, інтернет-ресурси.
Рекомендації щодо ведення класних журналів у 2011/2012 навчальному році та оцінювання навчальних досягнень учнів з іноземних мов
Оформлення записів у класному журналі. Кількість і призначення учнівських зошитів, їх перевірка, порядок ведення зошитів. Основні види оцінювання навчальних досягнень учнів. Поділ класів на групи. Облік годин варіативної складової. Приклад оформлення сторінки класного журналу.
Методичні рекомендації щодо викладання іноземних мов у 2011/2012 н. р.
Пропонуємо до перегляду презентацію до "Методичних рекомендацій щодо викладання іноземних мов у 2011/2012 н. р.", опублікованих в Інформаційному збірнику МОН №19-20-21, липень 2011 р.
Методичні рекомендації
Методичні рекомендації щодо вивчення іноземних мов
Контрольні роботи
Методичні рекомендації щодо проведення підсумкових контрольних робіт у 5-8 класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2010/2011 навчальному році.
ЗНО
Матеріали, що стосуються проведення зовнішнього незалежного оцінювання
ДПА
Матеріали, що стосуються проведення державної підсумкової атестації.